Opgericht in 1990 heeft Mobitec Systems NV van de gestoffeerde stoel zijn stokpaardje gemaakt. Teneinde aan de projectmatige vraag te kunnen voldoen, leveren wij sinds enkele jaren nu ook tafels in vele uitvoeringen en afmetingen.

Mobitec is zich degelijk bewust van het vertrouwen dat hun klanten in haar stelt en wenst het zo te houden. Vandaar dat het bedrijf alles in het werk stelt om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen : Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service.

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven.

Onze kracht: Design.

wij beschikken over een eigen R&D-afdeling alsmede een eigen team van designers, geleid door 3 enthousiaste mensen.

Een voortdurende analyse en systematisch onderzoek van de markt, gekoppeld aan de creativiteit van onze designers, maken dat Mobitec de trend op de markt maakt en niet ondergaat.

Rekening houdend met het imago en de waarden van Mobitec, zijn onze designers voortdurend bezig om onze collectie te vernieuwen, om nieuwe modelleringen en technieken toe te passen zonder het voornaamste uit het oog te verliezen : de keuze, het zitcomfort et de duurzaamheid.
Onze troef: al onze producten worden in eigen beheer geproduceerd.

Van de aanschaf van de grondmaterialen (hout, schuim, veren, stoffen …) tot de eindassemblage van het product verzorgen wij alle etappes van de productie in onze drie vestigingen en dit in respect en verantwoordelijkheid voor het milieu. Op die manier kunnen wij u een onberispelijke kwaliteit en afwerking garanderen.

Ons kenmerk : duurzame kwaliteit

Ons zitcomfort is het resultaat van meer dan 20 jaar research, ontwikkeling en voortdurende innovaties.
Onze meerwaarde : een zeer ruime keuze in uitvoeringen.

Ons gamma geeft u de mogelijkheid om uw product aan te passen aan uw wensen en verwachtingen. De meeste leveranciers bieden slechts enkele mogelijkheden aangaande stof- en materiaal- keuze. Wij bieden u een breed scala aan keuzemogelijkheden: al onze stoelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten (beuken, eiken of notenhout) in 30 kleuren, 25 verschillende stoffen en leer, in niet minder dan 300 kleuren. Wenst u een exclusieve afwerking met een door u zelf gekozen bekleding, dit is voor ons geen probleem. In relatie met de exclusiviteit van uw project, kunnen wij de door u aangeleverde bekleding toepassen op onze modellen.
Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Door te kiezen voor Mobitec, bent u altijd zeker van een product met een goede prijs/ kwaliteit verhouding. We kiezen bewust voor een eenvoudige structuur maar die georganiseerd en doeltreffend blijft. Uw keuze voor Mobitec, is bewust kiezen voor kwaliteit.

Resultaat 1–12 van de 29 resultaten wordt getoond