Lapalma’s succes is een verdienste die stap voor stap door de jaren is gekomen. Geen instant succesverhaal hier – een evenwicht van hard werk en passie.

Reeds veertig jaar heeft het bedrijf blijk gegeven van talent, vastberadenheid, know-how, maar vooral een onblusbaar enthousiasme waarmee een combinatie van hout, leder en stoffen leiden tot een tijdloos meubelstuk met een zuivere vloeiende lijn.

In de jaren 80 van vorige eeuw beslissen de gebroeders Marcato om hun eigen bedrijf te starten. Al snel werd Lapalma geboren met een uitgesproken voorkeur voor natuurlijke recycleerbare producten. Er werd al snel geïnvesteerd in een machinepark dat hen in staat stelde om een ruim aanbod te ontwikkelen voor de projectmarkt, die al snel in de smaak vielen, waardoor Lapalma wereldwijd belangrijke projecten kon binnenhalen als hotels, winkels, musea en luchthavens.

Lapalma’s mix van goede ontwerpen met een aantrekkelijk uiterlijk zorgen voor een sterke persoonlijke toets vaak ontwikkeld door designers met internationale weerklank. Deze hebben dan ook al meerdere prijzen opgeleverd zoals de “Good design award” en de “ Design + award”.

Vandaag kijkt Lapalma naar de toekomst met hetzelfde, onverminderde enthousiasme. De sterke Italiaanse roots zijn meer dan ooit aanwezig in de producten met een nadruk op vakmanschap en ontwerpen die een prikkeling zijn voor de zinnen – de hoekstenen van Italiaans design en productie. Door de inbreng van nieuwe bekledingen, opvulling, ledersoorten, kleurpalet en variaties op de individuele productlijnen is er een ruim productaanbod dat niet enkel geschikt is voor de projectmarkt maar ook voor thuisgebruik.

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond