Missie : Je thuis, de plaats waar je leeft, een beschermde cocon. De thuis en z’n stijl is een verhaal dat men verteld door een selectie van meubelen en objecten. Een lange reis in design en een zoektocht naar schoonheid om zo uit te drukken wie we zijn. Devina Nais geeft verschillende levensstijlen de kans om je thuis creatief te beleven.  Door ontwerp en de realisatie, worden waarden als hoge kwaliteit en vakmanschap voor iedereen bereikbaar.

Kwaliteit : Onze meubelen kunnen door de verschillende stijlen en afwerkingen, persoonlijkheid brengen zowel in een majestueus klassiek interieur als met modern, minimalistisch design. Wat ook je stijl is je zal het niet moeilijk hebben om verliefd te worden op hout eens je de ongelooflijke mogelijkheden ontdekt hebt. Devina Nais volgt alle stadia van de productie, van het ruwe materiaal tot de levering bij u thuis.  We maken van massief hout iets waardevols dat de tand des tijds kan doorstaan.

Productie : Onze productie is geen bandwerk maar een soort “atelier” waar elk stuk op maat gemaakt en manueel afgewerkt wordt met oog voor detail. In de productie worden technieken toegepast zoals meubelmakers dat al sinds tijden doen.

Op maat gemaakt : Het is ons vast geloof dat in de toekomst de klant zelf zijn meubels kan personaliseren, daarom dat onze productie afdeling “op maat gemaakt” in constante ontwikkeling is.

Toont alle 10 resultaten