Wortels : Connubia is de basislijn van Calligaris. Tafels en stoelen met een hoge afwerkingsgraad en een brede waaier van stijlen. De naam is afgeleid van het latijnse “conubium” (huwelijk, band). Het stelt  de natuurlijke band voor tussen het product en bedrijf en hun samengaan in een unieke blend.

Symbool : Het symbool is een cirkel met drie halve cirkels er rond die zo een optische illusie creëren. Drie stoelen rond een tafel een verwijzing naar samenkomst, geborgenheid en het idee van een thuis. Gelijktijdig is het een weerspiegeling van de ontwikkeling van het Calligaris symbool in een nieuw onderwerp, een natuurlijk vervolg.

Stoelen : “samen” zitten brengt een gevoel van delen, samenhorigheid en emoties. Connubia biedt voor deze samenkomsten een buitengewoon aanbod aan stoelen. Klassieke tijdloze vormen of futuristisch, rijk aan details, Connubia stoelen nodigen u uit tot rust. Een ergonomisch design vervaardigd van innovatieve materialen die de unieke momenten van elke dag vergezellen.

Tafels : samenzitten rond een tafel brengt genegenheid en emoties. Connubia maakt het zo het centrum van unieke ervaringen met een ruim gamma aan tafels. Als hoofdpersonage van een leefruimte kan de tafel altijd extra ruimte maken voor onverwachte gasten. In de Connubia tafels maken een mix van materialen die een weerspiegeling zijn van de persoonlijkheid van de bewoners.

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond