Een globaal bedrijf : Vincent Sheppard ontwerpt en produceert al sinds 1992 indoor en outdoor meubilair van uitstekende kwaliteit. Ons bedrijf is wereldwijde marktleider in de productie van ‘Lloyd Loom’ meubelen, een techniek waarbij Kraft papier rond een dunne metaaldraad wordt gewikkeld om nadien tot unieke meubelstukken te worden verweven.Vandaag worden de producten van Vincent Sheppard naar meer dan 50 landen geëxporteerd. Ons hoofdkantoor bevindt zich in België en we hebben een eigen fabriek in Indonesië, een land dat bekend staat om zijn rijke traditie en ervaring in weeftechnieken.

Puur vakmanschap : Ons bedrijf werd opgestart vanuit de doelstelling om de traditie en geschiedenis van de Lloyd Loom weeftechniek in ere te houden. Om dat doel te bereiken, hebben we sinds het prille begin ingezet op een dichte samenwerking met de lokale bevolking van Cirebon, Indonesië. Beroemd om haar traditie in weeftechnieken en het bewerken van rotan, was Cirebon de uitgelezen locatie om een eigen productie faciliteit op te richten. De kennis en vaardigheid van de lokale ambachtslui tillen onze producten naar een hoger niveau, waarbij elk product tot in de perfectie met de hand wordt vervaardigd. Doorheen de jaren breidden we ons productgamma daarnaast ook uit met andere natuurlijke en duurzame materialen.

 

Vandaag is Vincent Sheppard een bloeiend, gezond bedrijf met een sterke focus op de toekomst. We bouwen voort op onze rijke geschiedenis en waardevolle expertise om unieke en tijdloze designs te blijven bieden die een leven lang mee gaan. Ons merk staat voor uitzonderlijk zitcomfort, betrouwbare kwaliteit en duurzame materialen.
Naast ons welbekende Lloyd Loom weefsel, gebruiken we intussen ook andere materialen die passen binnen ons DNA van vakmanschap, kwaliteit en uniek design. Vaak gebruikte materialen zijn rotan, eik, berk en teak hout, in combinatie met metaal en aluminium

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond