DYRESKINN® is het Noorse woord voor dierenvacht. Geïnspireerd door Scandinavische interieurontwerpers zijn we gestart met het produceren van ecologische gelooide schapenvachten. De warme, comfortabele en frisse sfeer die door deze ontwerpers wordt gecreëerd sprak ons erg aan. Sfeer op de juiste plek en op het juiste moment. Dierenvachten zijn bij uitstek geschikt om een bepaalde ruimte meer comfort en kleur te geven.

Het unieke, wat ons zo aanspreek, aan dierenvachten is dat het om een natuurproduct gaat. Geen vacht is hetzelfde, alle dieren zijn uniek en je hebt daardoor nooit exact dezelfde vacht in huis als iemand anders. Een koeien- of schapenvacht geeft je woon slaap- of babykamer een unieke en prettige uitstraling!

De DYRESKINN® vachten zijn afkomstig van Nederlandse, Duitse en UK en Scandinavische dieren. De vacht is een restproduct net zoals al het overige wat niet geconsumeerd kan worden. De schapen, koeien en andere dieren worden niet specifiek voor de vacht gedood. De schapen hebben een vrij leven gehad. Schapen zijn immers levende grasmaaiers, het zijn weidedieren die ook levend geld opleveren. Je ziet ze geregeld langs de snelwegen grazen, ze lopen vrij in de wei rond, nooit in een stal.
DYRESKINN® biedt dierenvachten tegen een gunstige prijs waardoor het een betaalbaar accessoire wordt voor je huis, tuin of voor je bedrijf.

DYRESKINN® heeft als doel om continue te innoveren, de manier van produceren optimaliseren en zo mileuvriendelijk mogelijk dit proces te beheren is één van de constante verbeterpunten. Productie binnen Europa is daarom één van de belangrijkste zaken.

Toont het enige resultaat