Wegenwerken in Zolder

StoelenhuysStoelenhuys Nieuws

Wegenwerken

Wegenwerken logo

Verkeershinder door werken kruispunt Meylandtlaan – Bieststraat – O.L.-Vrouwstraat van 4 februari 2019 tot begin maart

Op maandag 04/02/2019 zal er na de ochtendspits gestart worden met werken aan de bushaltes op de Meylandtlaan, in de buurt van het kruispunt met de rode lichten.
Dit zal ernstige hinder met zich meebrengen. Het voorziene einde der werken ligt rond begin-medio maart.

Voor de rijrichting Beringen – Zonhoven zal er niet meer kunnen afgedraaid worden naar de Bieststraat. Er dient rechtdoor te worden gereden naar de rotonde en via Boekterheide en kleine Venstraat naar Stoelenhuys te rijden.
De andere rijrichtingen blijven bestaan, zij het over versmalde rijstroken.

Bij deze zouden wij de bestuurders willen vragen om aandacht te hebben voor deze hinder en ter plaatse zeer aandachtig te willen blijven voor ieders veiligheid. Let dus zeker ook op uw snelheidsmeter ter plaatse en schenk de nodige aandacht aan de aangepaste signalisatie, met het oog op een zo vlot mogelijk verkeer. De politie zal dagelijks toezicht uitvoeren op het naleven van de signalisatie en aangepaste regels. Preventief maar ook repressief.

Voor meer informatie kan u klikken op volgende link::
http://wegenenverkeer.be/werken/meylandtlaan-aanpassing-bushaltes